Cederberg
Blijf op de hoogte en volg isabelle
14 November 2018 | Zuid-Afrika, Cederberg
Om 7u30 een Morning Nature Drive, waar we ongelooflijk veel beesten zien: de grootste antilope (elandantilope), gemsbokken (met hele lange hoorns), springbokken en drie zebra’s op een rij. Dan genieten van een welverdiend en uitgebreid ontbijt. Om 10u is er een Rock Art Tour, waar we wat meer leren over de eerste mensen die hier gewoond hebben en hun verhalen die ze achtergelaten hebben in muurschilderingen. Op deze trip komen we opnieuw zebra’s tegen (van heel dichtbij deze keer) en ook springbokken. Opnieuw prachtig weer vandaag.
Deze namiddag wat tijd om uit te rusten, en voor Isabelle wat verwennerij in de vorm van een pedicure en manicure. Zalig! Om 17u15 staat onze volgende uitstap gepland: de Sundowner Trip. De beestjes blijven wat verder weg maar de zonsondergang aan de top van de berg is indrukwekkend.
Vanavond eten we nog eens lekker. Op het menu staat onder andere carpaccio van springbok en een stoofpotje van hert/antilope. Speciaal als je net de beestjes nog zag rondspringen, maar wel lekker.
14 November 2018 - 18:00
Vermeir Rosalia.vermeir@hotmail.com En Agnes:
Wat een belevenissen, ook voor ons is het uitkijken naar de volgende reportage,..Wat een KLEURENPRACHT,EN MOOIE FOTO'S ALS HERINNERING. GROETJES -
14 November 2018 - 20:57
Arlette:
Zo te zien hebben jullie al een mooi kleurtje en lekker eten kennen ze daar ook.
Groot gelijk dat jullie alle activiteiten meepikken, het is toch wel zalig als alles voor jullie geregeld wordt.
Geniet nog van al die pracht.
Vele groetjes.
15 November 2018 - 08:36
Diederik:
Ziet ge wel da ge ni altijd de regen aantrekt. De vloek is doorbroken